Tiderna förändras – Det gäller att hänga med
 

Vi lever i en föränderlig tid i i en global värld med hög stress. Härligt!! Eller? Här tar jag upp saker som den snabba tekniska utvecklingen, stress, familj och relationer, olika personlighetstyper och hur vi står ut med varann och oss själva.
Om miljöförstörelsen men att ändå vara positiv och hoppas på att vinna en miljon trisslott.
En mycket underhållande föreställning med dagsaktualiteter och mycket igennkänning.

Om hur vi ser på tiden bland annat handlar Yvonne Skattbergs nya föreläsning ”40 år kvar!! Det tar ju aldrig slut.” Föreläsningen som handlar om Mindfulness, dvs att leva närvarande i nuet har kommit att handla mycket om tid, om hur våra tankar löper och hur vi begränsar oss om vi går runt ett helt liv och tänker att vi har inte tid.
Föreläsningen tar ca en timme, är mycket underhållande och passar utmärkt som avslutning på en utbildningsdag eller kick-off.
Speak Easy

Hör hur du talar och tala så du hörs

En föreläsning och workshop med Yvonne och röst/coach Maria Franceschi. Oftast en heldag där vi delar med oss av våra erfarenheter, misstag och yrkeshemligheter. Genom kropps- och röstövningar samt mental förberedelse lär du dig bli trygg i din röst och mer bekväm att tala inför publik. Det blir konkreta övningar och många skratt.

“Maria och Yvonne är bättre än att ta en Läkerol när det gäller att lossa tungans band. Ni ska absolut gå och bli styrkta av Maria Franceschis och Yvonne Skattbergs varma, generösa och roliga föreställning. De har munlädret på sin sida, men de kan också konsten att avmystifiera det här med talarkonst” Åsa Mattsson, krönikör, debattör och författare.

Yvonne underhåller om miljöfrågor på chefsdagen för Huddinge Kommun.

Vinterträdgården, Grand Hotell maj 2011
Ämnen för dagen var bland annat hållbarhet, miljömärkning på varor, mat som åker runt jorden, vattnets betydelse, EU-regler och annat roligt…